Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

pheria demo

Go down 
+10
Riise
AllS
zekatw
colke
The - M
BOKS
howhigh
KingstoN
niLLdaONEANDONLY
l0lz.
14 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
l0lz.

l0lz.

pheria demo - Page 2 Empty
PostSubject: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 18, 2010 1:25 pm

First topic message reminder :

Zelimo demo od igraca bgY sa prvog produzetka, jer je koristio texturu a onda je posle reko kako nije gledao dg, a zatim kako se nije snimao demo. nillda ce uploadovati demo kao dokaz da se demo snimao. Ta partija kad se popeo na texturu 3 smo bili dg i ta partija nas je veoma kostala.
Back to top Go down

AuthorMessage
niLLdaONEANDONLY

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 18, 2010 6:29 pm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH

Sole zivi u svom internet cyber svetu i pokri se. . .

Ako tako odluci organizacija nama nije problem da upload demo,stavim da se upload odem napolje na 2 sata posle ti samo ostavim link i caopoz. . .Nemam shta da krijem kao neki ovde Razz
Back to top Go down
bGY-.-

bGY-.-

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 18, 2010 8:01 pm

Zanimljivi ste Smile

Mislim ono ako vam je toliko stalo da prodjete ... Nemam sta da kazem , mi znamo ko je pobedio ustvari i ko je bolji ...mene nista ne muci ...
Back to top Go down
niLLdaONEANDONLY

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 18, 2010 8:05 pm

Da znamo i kako je pobedio. . .Ne gubi se nego okaci taj demo. . .Ako nisi gledao na dugo dokazi,mi nemamo nishta protiv poraza lep je cw bio sve do tog momenta. . .Imash josh 16h. . .
Back to top Go down
Riise

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 18, 2010 8:25 pm

Kao prvo o5 da ponovim i da je skakao i gledao dugo u "pravilima" ne pise da ne sme da se gleda , isto kao na nekim ligama kad stave skrol zabranjen a na nekim skrol nije zabranjen . Ko gubi ima prava da se ljuti kao i na svakim cwovima koje izgubite komentarisete kako ste lose odigrali ovo ono , kao da ste najbolji klan na svetu pa ne moze da vam se desi da lose odigrate...
Back to top Go down
KingstoN

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeSun Jul 18, 2010 9:13 pm

niLLdaONEANDONLY wrote:
Da znamo i kako je pobedio. . .Ne gubi se nego okaci taj demo. . .Ako nisi gledao na dugo dokazi,mi nemamo nishta protiv poraza lep je cw bio sve do tog momenta. . .Imash josh 16h. . .

Slusaj procitaj tamo onih nekoliko pravila ( takva su kakva su ) textura dozvoljena i dozvoljeno gledanje dg kr, textura na b dozvoljena , bst na midu dozvoljen , bst ispred duzeg, bst za kr sve je dozvoljeno kao i textura koja ukljucuje gledanje dugog i kratkog, tako da ...
Niste bili losi s obzirom da 2 dana i 2 noci nisam spavao Wink
Back to top Go down
colke

colke

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 3:13 am

Nigde nije dozvoljeno da se koristi bug na texturi na kratkom,ako je pheria koristila bug onda bi pravilno bilo da pobednik bude App.Kingstone ako bGy nije koristio bug neka slobodno okaci, nema cega da se plasi.
Back to top Go down
guaraNNa(indijanaCacak)
Moderator
Moderator
guaraNNa(indijanaCacak)

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 3:19 am

ako neda demo u narednih 24h njegov klan bice diskvalihikovaj imate to u pravilima
Back to top Go down
howhigh

howhigh

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 4:25 am

Mi samo trazimo demo, ne vredjamo vas! Zato hajde prestanite da nas vredjate i okacite taj demo.
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 4:34 am

imate jos 5 sati da okacite ukoliko neokacite bicete disfalifikovani
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 4:39 am

i kao 1 ja sam rekao na pocetku meca da nesme na texturu ali ajde to nego owaj demo od bgY nek okaci ja cu pogledam i vidim jeli imao ako jeste disf..
Back to top Go down
MCn

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 4:43 am

Ja na ovu temu mogu da kazem samo da sam najjak i tako da mozete da kleknete XDDDDDDDD Razz
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 5:06 am

(H)
Back to top Go down
pekos

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 6:29 am

Ne razumem zasto se raspravljate i svadjate bez razloga. Ako su trazili demo , mora da ga upload. Takva su pravila ne samo na ovoj , nego na svim ligama... ako ima mali upload speed , neka ga prebaci na flesh , pa kod nekog druga ili u igraonici ako nemaju smart lanch sistem
Back to top Go down
guaraNNa(indijanaCacak)
Moderator
Moderator
guaraNNa(indijanaCacak)

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 6:34 am

Tako  je
Back to top Go down
bGY-.-

bGY-.-

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 6:47 am

Admin wrote:
i kao 1 ja sam rekao na pocetku meca da nesme na texturu ali ajde to nego owaj demo od bgY nek okaci ja cu pogledam i vidim jeli imao ako jeste disf..

STA BRE JEL SAM IMAO DA L' SI TI LUD ? I NEMOJ DA LAZES DA SI REKO ZA TEKSTURU . SAD STO SU VAM ONI DALI SERVER , PA MALO IMAJU PRIVILEGIJE ...LOW ORGANIZACIJA
Back to top Go down
l0lz.

l0lz.

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:12 am

SLusajte me sad SVI ONI KOJI IMAJU NESTO PROTIV NAS... MI PORAZ PRIHVATAMO, KAO STO SMO NORMALNO PODNELI PORAZ U FINALU SCUMBANG-a I NITI SMO TRAZILI SS-ove niti nista, nego cestitali jedni drugima posle......

MENI NIJE STALO DO TOGA DA PRODJEMO NEGO DA DOKAZEM DA SI SE PENJAO A NE DA ME PRAVIS BUDALOM DA MI PRICAS PRVO DA NISI GLEDAO DG A ONDA JOS DA MI KAZES DA SE DENO NIJE SNIMAO
.. a pazi, jos drugi produzetak ja ti kazem gledaj sad kad startuje i kad pocne da se snima demo, i video si to I JOS MI KAZES PA TO STE SAD UKLJUCILI, kolki ti bot moras da budes da kazes MOZES DA UKLJUCIS SAMO DRUGI PRODUZETAK DA SE SNIMA SHAJFJASGJHFUGAFUYGSAFVSAFFS
Back to top Go down
guaraNNa(indijanaCacak)
Moderator
Moderator
guaraNNa(indijanaCacak)

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:16 am

Alo bre mi imamo i nas server na kome ce sa igrati drugo kolo  lige i nemam nikole nikakvih privilegija za sve su pravila ista i postavi delo ako ne postavis za 3 h diskvalifikacija....
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:30 am

bgy a sto nedas demo samo mi kazi? po ceo dan si na formu nikako demo da stw samo mi obj
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:33 am

odg bgy a kao 1 app nam nisu dali srw nego felna posto su nam sponzori tako nemoj da se kacis samnom da  nebi dobili odma disfalifikaciju
Back to top Go down
The - M

The - M

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:36 am

Approved nije dao server da se organizuje liga . Vec mi , felna.org !
Back to top Go down
guaraNNa(indijanaCacak)
Moderator
Moderator
guaraNNa(indijanaCacak)

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:36 am

i postavi demo vreme itice
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 7:48 am

stanoi sto sad cutis ? lepo okaci demo  imas jos 1 sat
Back to top Go down
KingstoN

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 8:26 am

NEMA DEMO REKO SAM NE RADI MU JEBENO KOMP JER IMA VIRUS JEL SAM TI REKO.
NADJI MI TO PRAVILO GDJE NE SMIJE DA SE GLEDA SA TEXTURE DUGO ?
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 8:27 am

alo bre pitaj koga oces reko sam na pocetku nesme da se penje na texturu ! nemoj me uciti
Back to top Go down
BOKS
Administrator
Administrator

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 8:29 am

a to mogu i ja da pricam kao nemam zbog virusa ae nekenjaj znaci pls to su price znaci nemate demo tj neda bgY poz APPROVED U 1/8 mene bole ko ce da prodje ali covek moze da orica sta oce demo se snima uvek 
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: pheria demo   pheria demo - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

pheria demo
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» ssed vs pheria
» prijava pheria