| pheria demo | |
|
+10Riise AllS zekatw colke The - M BOKS howhigh KingstoN niLLdaONEANDONLY l0lz. 14 posters |
|
Author | Message |
---|
l0lz.
| Subject: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:25 pm | |
| Zelimo demo od igraca bgY sa prvog produzetka, jer je koristio texturu a onda je posle reko kako nije gledao dg, a zatim kako se nije snimao demo. nillda ce uploadovati demo kao dokaz da se demo snimao. Ta partija kad se popeo na texturu 3 smo bili dg i ta partija nas je veoma kostala. | |
|
| |
niLLdaONEANDONLY
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:32 pm | |
| - Code:
-
http://www.megaupload.com/?d=OLAVR3CJ Demo je sniman. . .Okaci demo kad si se peo na texturu. . . GG | |
|
| |
KingstoN
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:36 pm | |
| E ovako kao 1 igramo na serveru gdje ste vi admini ( aplauz ) ali nema veze . 2 Organizacija je low sudija izasao sa servera pri rezultatu 12:12 . Onda velika greska organizacije sto nisu pozvali hltv pa upl je 6 mb i to nista administratori ne trebaju da upl sam hltv.org upl. Sad treba nas "jadni igrac" da se pati koji ima upl 01 kb po sekundi. Ajde mi jos samo nadjite u pravilima lijepo gdje pise da je textura zabranjena, a nije gledao dugo uopste. Jos nesto on taj demo nema u komp a nema uopste demo sa citavog cw a ( jer ima virus u komp i jedva moze da igra ) . Jos jednom procitajte pravila lijepo za texturu . Smoke rundu dobijate u roku 10 min. Hvala na razumjevanju. ( ko gubi ima pravo da se ljuti ) . | |
|
| |
howhigh
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:42 pm | |
| - KingstoN wrote:
- E ovako kao 1 igramo na serveru gdje ste vi admini ( aplauz ) ali nema veze .
2 Organizacija je low sudija izasao sa servera pri rezultatu 12:12 . Onda velika greska organizacije sto nisu pozvali hltv pa upl je 6 mb i to nista administratori ne trebaju da upl sam hltv.org upl. Sad treba nas "jadni igrac" da se pati koji ima upl 01 kb po sekundi. Ajde mi jos samo nadjite u pravilima lijepo gdje pise da je textura zabranjena, a nije gledao dugo uopste. Jos nesto on taj demo nema u komp a nema uopste demo sa citavog cw a ( jer ima virus u komp i jedva moze da igra ) . Jos jednom procitajte pravila lijepo za texturu . Smoke rundu dobijate u roku 10 min. Hvala na razumjevanju. ( ko gubi ima pravo da se ljuti ) .
Evo ti jedan razlog sto trebate demo da upload : 8.Ako neka ekipa zatrazi demo od nekog taj mora da okaci demo na forum u roku od 24 h ili DISFALIFIKACIJA!Hoces jos jedan? Odakle Approved zna da vi niste gledali dugo,a to je zabranjeno! To se zna i to svaki dobar igrac zna. | |
|
| |
KingstoN
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:45 pm | |
| Ovako dugo ok demo nema rekao sam ima virus jebeni GLEDAO JE TEXTURU ( demo ti ne treba ). Pravila procitajte nigdje ne pise da je zabranjeno da se gleda textura tako da poz. ( ko gubi ima pravo da se ljuti ). Pravila, pravila da bi me udavila ili kicmu savila i skroz osasavila , sva ta glupa pravila u crno me zavila oooo . poz. 1.Kasnjenje na ligu nije dozvoljeno.Kaznjava se disfalifikacijom. 2.Ucesnici su duzni 10 minuta pre meca da se pojave. 3.Zabranjeno pisAnjE SAY. 4.SKROL nije dozvoljen 5.Ucesnici su duznio da pre meca stave 32 bita jer ce biti smoke round. 6.Silent plant je ZABRANJEN! 7.Silent run je ZABRANJEN! 8.Ako neka ekipa zatrazi demo od nekog taj mora da okaci demo na forum u roku od 24 h ili DISFALIFIKACIJA
Last edited by KingstoN on Sun Jul 18, 2010 1:49 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
niLLdaONEANDONLY
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:47 pm | |
| Demo smo trazili imate 24h da upload ako ne caopoz. . . | |
|
| |
howhigh
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:50 pm | |
| - KingstoN wrote:
- Ovako dugo ok demo nema rekao sam ima virus jebeni GLEDAO JE TEXTURU ( demo ti ne treba ).
Pravila procitajte nigdje ne pise da je zabranjeno da se gleda textura tako da poz. ( ko gubi ima pravo da se ljuti ). Decko, jel ti ovo prva liga? Izgleda da jeste! Ne moze da se gleda dugo od texturu, shvati jebeno! Okacite demo, mi pogledamo ako niste gledali dugo s texutre gl u nastavku. Okej? Nemate taj demo? Imate 24h ... Pozdrav. | |
|
| |
KingstoN
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:53 pm | |
| - niLLdaONEANDONLY wrote:
- Demo smo trazili imate 24h da upload ako ne caopoz. . .
A sta se ti dizes bog ti mater jebo ? Koji si ti ovdje faktor ? Jel mozda nesta znacis na ovom forumu ? Da cujemo administratore sta kazu ? Sry na psovkama , ali sta mogu kad me ovaj iznervira nije bitan covjek uopste i nisi za cs, idi kupaj ribice, cesljaj gliste, gledaj u kamen , samo cs batali , ako ne mozes da podneses poraz kao musko to se zove "pička" tj "muda bez" nema veze | |
|
| |
howhigh
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 1:58 pm | |
| - KingstoN wrote:
- niLLdaONEANDONLY wrote:
- Demo smo trazili imate 24h da upload ako ne caopoz. . .
A sta se ti dizes bog ti mater jebo ? Koji si ti ovdje faktor ? Jel mozda nesta znacis na ovom forumu ? Da cujemo administratore sta kazu ? Sry na psovkama , ali sta mogu kad me ovaj iznervira nije bitan covjek uopste i nisi za cs, idi kupaj ribice, cesljaj gliste, gledaj u kamen , samo cs batali , ako ne mozes da podneses poraz kao musko to se zove "pička" tj "muda bez" nema veze Sto ga psujes? Nemas pravo da ga psujes! Trazis pravila? Dobio si pravila, ostalo ti jos 23h. | |
|
| |
BOKS Administrator
Posts : 2877 Join date : 2009-10-07 Age : 30 Location : Kragujevac
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 2:33 pm | |
| brate ja nisam mogo da sudim grmelo mi mnogo dzabe da sjb komp znaci kazite mi rezultat ovde | |
|
| |
The - M
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 3:06 pm | |
| Na svakom serveru , bilo cw ili pubu zabranjena je textura . To pravilo nema ni potrebe vise da pise jer svaki igrac cs-a zna da je zabranjena . Upload demo i da vidimo . | |
|
| |
colke
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 3:12 pm | |
| Nije zabranjena textura nigde,nemoj da pricas kad ne znas,zabranjen je bug na texturu(da skaces i gledas dugo) | |
|
| |
niLLdaONEANDONLY
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 4:31 pm | |
| Da zabranjeno je da se gleda dugo preko bug-a. . .Zato i trazim demo da vidim da li je gledao sa texture na dugo. . .HLTV nije bio,zato i trazim demo. . .Ostalo vam je josh 20h. . . | |
|
| |
zekatw
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 4:55 pm | |
| Nisam ni igrao cw tako da necu da pricam nishta ( ja sam iz klana approved da se zna ) , samo bih da pozdravim colketa koji je objasnio pravilo. Nepisano pravilo je : Textura je dozvoljena , dok se ne koriste bagovi ( dd2 = gledanje dg sa kr text , flesh na vrata pri ulazu u kr za zafleshivanje celog kratkog ... ) Izgubili smo , istina , nemamo zashto da se ljutimo zato sto znamo ko smo , sta smo , i uopste nam to nije frka , samo trazhimo demo lepo
P.s : To sto organizacija nije postavila HLTV to je njihov problem , ti nemash pravo da osudjujesh to . Demo daj.Hvala unapred.
PS : Nemamo nishta protiv pheriaTM-a | |
|
| |
AllS
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:05 pm | |
| Nemoj da im dajes demo spakovace ti neku nebulozu ovaj kre10 iz KRUSHEVAC! Momci (app) iskreno..................................................................glupi ste. | |
|
| |
KingstoN
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:06 pm | |
| - zekatw wrote:
- Nisam ni igrao cw tako da necu da pricam nishta ( ja sam iz klana approved da se zna ) , samo bih da pozdravim colketa koji je objasnio pravilo. Nepisano pravilo je : Textura je dozvoljena , dok se ne koriste bagovi ( dd2 = gledanje dg sa kr text , flesh na vrata pri ulazu u kr za zafleshivanje celog kratkog ... ) Izgubili smo , istina , nemamo zashto da se ljutimo zato sto znamo ko smo , sta smo , i uopste nam to nije frka , samo trazhimo demo lepo
P.s : To sto organizacija nije postavila HLTV to je njihov problem , ti nemash pravo da osudjujesh to . Demo daj.Hvala unapred.
PS : Nemamo nishta protiv pheriaTM-a Nisi igrao nemoj da se mjesas poz. | |
|
| |
Riise
| Evo ovako dobili smo 19:17 , Ako je approved prosao posto onda gubitnicka ekipa ima pravo da zatrazi demo , evo ovom priliko hocu da kazem da mi svi igraci APPROVEDA koji su igrali taj mec upload pov demo od oba halfa i produzetke.Imate 24h , odbrojavanje pocinje sad. POZ. | |
|
| |
AllS
| OHOOOOOOOOOO RISSEEEEEE GAZIIIIIIIIIIIIIIIIII TRAZI IM 14 DEMO-AAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA | |
|
| |
Riise
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:07 pm | |
| I naravno od vitro/mcn "PRO VALVASI" KAMAN! | |
|
| |
AllS
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:08 pm | |
| Posle je sole non steam pro hahahahahahaha E za koliko prodajete non steam cs momci? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA | |
|
| |
Riise
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:10 pm | |
| - Riise wrote:
- I naravno od vitro/mcn "PRO VALVASI" KAMAN!
AHAHAHAHAHAH | |
|
| |
Riise
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:14 pm | |
| Inace ovo je isto kao i obican cw ( nema pravila za texturu ) tako da razmislite malo , pa sad gledajte kao da vi nikad to koristili niste na cwu tako da PST! Neka admin odluci , posto je njima dupe zinulo za svaku ligu ... A to sto dobiju online ligu tj osvoje prvo mesto nista im ne znaci ... | |
|
| |
niLLdaONEANDONLY
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:24 pm | |
| Mi vama trazimo taj 1 demo,znaci okacite i GG,ako je gledao na dugo caopoz,ako nije svaka cast na cw-u. . .Shta ima ti da se kurcish tu riise mislish sad si neko jaje 95 si god josh ti bale idu iz usta ti cesh nekome da solish pamet. . .Internet mafia ftw. . . | |
|
| |
Riise
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:25 pm | |
| - Riise wrote:
- Inace ovo je isto kao i obican cw ( nema pravila za texturu ) tako da razmislite malo , pa sad gledajte kao da vi nikad to koristili niste na cwu tako da PST! Neka admin odluci , posto je njima dupe zinulo za svaku ligu ... A to sto dobiju online ligu tj osvoje prvo mesto nista im ne znaci ...
Cekaj vi ako prodjete dalje , ja imam pravo da trazim demoe , tako da ono @ INTERNET MAFIA UVEK (H) | |
|
| |
AllS
| Subject: Re: pheria demo Sun Jul 18, 2010 6:25 pm | |
| sTaNkOLiNo moze da te isprangija kre10u jedan ))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pheria demo | |
| |
|
| |