Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

EEEEEEEEEEEee

Go down 
2 posters
AuthorMessage
GPS

GPS

EEEEEEEEEEEee Empty
PostSubject: EEEEEEEEEEEee   EEEEEEEEEEEee Icon_minitimeSat Jun 11, 2011 4:37 pm

samo da pitam kako je proshao exit akd se nisu pojavili i pishe da je za nas 16:0 :/ ?
Back to top Go down
stex

stex

EEEEEEEEEEEee Empty
PostSubject: Re: EEEEEEEEEEEee   EEEEEEEEEEEee Icon_minitimeSat Jun 11, 2011 5:15 pm

zato sto ste napisali da ne dolazite i ja sam rekao exitu da ne dolaze zato sto rekli dw tako da ste ispalili Smile
Back to top Go down
GPS

GPS

EEEEEEEEEEEee Empty
PostSubject: Re: EEEEEEEEEEEee   EEEEEEEEEEEee Icon_minitimeSun Jun 12, 2011 4:49 am

sta pa nas igrach je igrao iz nisha admin nam kaze b0x da smo proshli a ti ovde kenjas nesto , mi smo bili na srw oni nisu tako da caopoz ako imas imalo mozga znaces da mi treba da igram vs nplay
Back to top Go down
stex

stex

EEEEEEEEEEEee Empty
PostSubject: Re: EEEEEEEEEEEee   EEEEEEEEEEEee Icon_minitimeSun Jun 12, 2011 4:54 am

GPS wrote:
sta pa nas igrach je igrao iz nisha admin nam kaze b0x da smo proshli a ti ovde kenjas nesto , mi smo bili na srw oni nisu tako da caopoz ako imas imalo mozga znaces da mi treba da igram vs nplay
exit prosao dalje LOCK
Back to top Go down
Sponsored content

EEEEEEEEEEEee Empty
PostSubject: Re: EEEEEEEEEEEee   EEEEEEEEEEEee Icon_minitime

Back to top Go down

EEEEEEEEEEEee
Back to top 
Page 1 of 1