| TeamPlay | |
|
|
Author | Message |
---|
TeamPlay
| Subject: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:11 am | |
| TeamPlay vs VisaTM - mec je bio regularno igran na de_train igrali su igraci iz visaTM rezultat(16-6 za teamPlay) a druga mapa usla im 4 igraca mix(oxley,nilda,longnine,i joker tako nesto) nama je rednax bio 'mix' al on je u klanu samo nije prijavljen tako da to je isto,rednax ce upload demo full od train.de_dust2(19-17 za mix) ovo nije bilo regularno vi odlucite sta cete dalje. | |
|
| |
AeRovisa
| Subject: Re: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:19 am | |
| nije vas sramota da ovo uradite.... nisam mislio da ste ovakvi ... kada ste nas trpali na trein-u sve je bilo oke,a kada je zasvrbela glavica onda kao mix ste. Kao prvo mene bi bilo sramota da me mix dobije i to onakav,a ako je vama lepo sto cete proci na ovakav nacin-neka prodjite ja znam koliko mi vredimo i znam koliko smo cisti,ovo sve ide na vasu dusu... samo ste trebali odmah da kazete brate mix ste cao poz ali vama je lepo kada trpate... neka se vidi da smo dobili visaTM kao da ce se znati da su mix.... stvarno ovo nisam ocekivao... | |
|
| |
visaTM.fLp
| Subject: Re: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:19 am | |
| SRAMOTA sramota... Dok ste vodili nista niste rekli za MIx igraca Jos smo vas pitali ocete GG ili da zovemo mix je je nas igrac Puko win ste train regularno rednax "nema" wh.dd2 cutite a kada krenete da gubite prozivate i kada izgubite mapu vi kazete GG mix ste bili da nebi ispali iz lige toeto od mene sudjia bi trebalo da odluci a sledeceg puta sudija budi prisutan i ti sudi mec a ne na njihovom serveru da gledamo . fLp i da smo mix nebitno kolko igraca mix je to. kao sto su i oni bili mix REDNAX NIJE PRIJAVLJEN . | |
|
| |
TeamPlay
| Subject: Re: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:24 am | |
| sine gore ti igrati vs mix nego klana shvati -.- , necemo se raspravljati train smo pravu visu sabili i rednax nema wh ne smarajte botovi! dace demo pa svrsavajte na decku kao awp manijaci - Code:
-
1: dokaz http://img528.imageshack.us/i/detrain0015.png/ 2: http://img3.imageshack.us/i/dedust20097.png/ poz momci ;) | |
|
| |
visaTM.fLp
| Subject: Re: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:27 am | |
| Nismo ni rekli za train da nista sabili mi smo dobili dd2 obe ekipe su ible mix trazmi da se ponovi mec ili odigra jos jedna odlucujuca mapa jer je 1:1 u mapama SUDIJA ODLUCI OGLASI SE. | |
|
| |
visaTM.fLp
| Subject: Re: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:30 am | |
| REDNAX DEMO DA DA ODMa. SA traina. poz | |
|
| |
TeamPlay
| Subject: Re: TeamPlay Sun Nov 28, 2010 11:35 am | |
| malo ga iscedite kad budete gledali - Code:
-
http://www.sendspace.com/file/nbdg47 eo vam :* demo flp dd2 oba halfa i oxley oba halfa . enemy demo : - Code:
-
http://www.sendspace.com/file/klo7dy | |
|
| |
S1LK
| Subject: Re: TeamPlay Mon Nov 29, 2010 4:53 am | |
| e evo i mene da napisem nesto.. nije me bilo sinoc .. zurio sam posle dd2..pa sam jutros kratko upucen u situaciju..
e sad naravno rekao sam svojima..da nije u redu sto ovako postupaju.. takodje smatram da nije u rade da cw zavrsite sa samo 2 igraca iz klana.. :$ nije isto klan i mix... i zajebi da govoris kao mix budjavi vas ubio blabla.. pazi vi ste krenuli kao klan .. pa bio 14 1.. a kao mix ste bolje igrali.. dakle da li je to do nas da smo mi pali ili vi dobili krila ???..
na kraju smatram da se treba ili odigrati treca mapa.. ili ponoviti sve.. jer mi smo vas uzeli train 16 5.. a realno wiz nije mogao da igra sa dial upom a vi ste nas dd2 sa 3 mix igraca.. oxley jager i avanti..
Ja sam za to da se igra samo treca mapa.. dakle inferno ili nuke.. BTW : moji traze demo od filipa.. dobili ste od saleta i andrije.. i sad je red da flp okaci svoj.. dok ne okaci 3ca mapa se nece igrati.. | |
|
| |
AeRovisa
| Subject: Re: TeamPlay Mon Nov 29, 2010 5:12 am | |
| silk brate aj me dodaj na stimu da popricamo... aerobk2.. ili ostavi pa cu ja tebe add... moze? | |
|
| |
guaraNNa(indijanaCacak) Moderator
Posts : 410 Join date : 2010-05-08 Age : 27 Location : Srbija
| Subject: Re: TeamPlay Mon Nov 29, 2010 5:53 am | |
| | |
|
| |
BOKS Administrator
Posts : 2877 Join date : 2009-10-07 Age : 30 Location : Kragujevac
| Subject: Re: TeamPlay Mon Nov 29, 2010 6:13 am | |
| Ovako cela organizacija je odlucila da disfalifikuje visu jel su im 3 igraca bila mix a to nije dozvoljeno ovcako TeamPlay prolazi dalje u finale | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: TeamPlay | |
| |
|
| |
| TeamPlay | |
|