Author | Message |
---|
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Sun Sep 26, 2010 5:19 pm | |
| brate realno glup si posle 4 sec si zaginuo od lika koji je stojao kod plave.A ti si toliko jebeno glup da ti oni debili iz mentalnih institucija nisu ravni,ajde sad NOOBARO propala PALI sa lige ste verovatno disq a ovaj demo ce svuda zavrsiti menjaj nick bolje | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Sun Sep 26, 2010 5:23 pm | |
| ja ne znam sta ti meni ovde objasnjavas ? AJDE MOZGOLOIDU OBJASNI MI KAKO I ZASTO SI PUCAO KOD STEPENICA ? KROZ ZID PRATIO LIKA ? BACIO HE ? AJDE MOZGU KLINACKI | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Sun Sep 26, 2010 5:29 pm | |
| objasnjavas mi da bi isao ovog lika kod plave ? Pa ja ne bi isao na njega jer je moj bio pored mene recimo ? I on je krenuo da overi taj deo tu ? A kod tebe se lepo vidi da taj lik stoji i da se ne pomera,znaci panike bez.Sasvim pametno odigrano svaka cast Ali si se odao sto si gadjao kroz zid i ja nzm sta je tu "sumnjivo",ono mozes mi objasniti i ono usporavanje sa awp-om ne overavanje kutije nego prvo tog zida itd,ali prvo mi objasni to gadjanje i trzaj sa awp msm da ni spawn ne konta tako ? Pa jos onda HE zasto si he bacio zaboga ? A necu da spominjem da je ovo obican wh,a da postoje oni mnogo lepsi slicni kao oni za servere gde vidis coveka u obliku imena samo napisanog ili kvadratica slicno x spec-u,samo sto se vidi cela mapa sa tim,samim tim je moguce sasvim da si ti tog doticnog sto je silazio niz stepenice video mnogo ranije da je krenuo.Jbt al si glup,jedva cekam da se admini izjasne | |
|
| |
MindhacK
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Sun Sep 26, 2010 6:55 pm | |
| noob si ne mogu objasnit jbg nek demo pregleda neko ko je kompetentan.. fala pozz | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Sun Sep 26, 2010 7:39 pm | |
| sinak gledalo je pola mojih prijatelja sa steam-a i svi su se slatko smejali bhaahhhaahah.A ti meni jos uvek nisi odgovorio na pitanje zasto si pratio lika kroz zid i kako si znao da je tamo ? Zasto si bacio he tamo ? I kako to da si tacno cimnuo nisan na njega ? Svestan si toga da ovo nije pub gde se igra dd2 koji je providan ? I da tu postoji zid ? I da taj zid nije providan ? Msm znas valjda kako izgleda NE providan zid ? Ili ja mozda gresim :S ? Kao sto rekoh u lazi su kratke noge,a ljudi su glupi da kad ih neko provali i dalje lazu iako postoje ociti dokazi da lazu,realno prodali bi svoju kevu da ih ne uhvate i da ne priznaju Kompetentan ? E brate moj ti si objasnio Kompetentan za ban na svakom sledecem cw-u,ligi,pub-u I za kraj "KOMPENTNOSTI" OBJASNI MI SITUACIJU SA PUCANJEM KROZ ZID LIKA NA STEPENICAMA KOJI SE KRECE I POMERANJE NISANA KA NJEMU KAO I BACANJE HE-a NEPOSREDNO POSLE TOGA OBJASNI MI ? Ajde pro ! | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Sun Sep 26, 2010 7:48 pm | |
| - Code:
-
http://www.youtube.com/watch?v=YNDuUh1qd4s Cisto da se ljudi koji budu dosli na forum lakse snadju,oni kompetentniji hahhaha Mindhack AKA pro AKA "nemam ja wh majke mi" | |
|
| |
atroxmkd
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 4:24 am | |
| ахаххахаахахах боже господе аххахааххахаахахаххахахахахахахахахаха | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 4:36 am | |
| vi glupi klinci ocigledno ne znate da u cs zidovi nisu providni pogotovo taj zid tu kod stepenica na trainu.Obozavam ovakve pro0vce kad dodju u lan .Samo ne znam cemu se smejes majmuncino jedna kad mi jos niko od vas nije objasnio poslednju situaciju retardi mali | |
|
| |
atroxmkd
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 4:45 am | |
| ja ce ti kazem u kratko
ovako znaci ti liku koji imas 23 godina sto se pravis kao ono neznam wtf blabla pro omg1gwtfnoob dakle idi uzmi hltv , i gledaj tu situaciju i sve iz pocetka svaki lik isprati i nakraju tvoj.Znaci ce vidis ja vam ja dolazim sa mid , i da cujem lik-a da je gore , i vidish eXideR da je na plavom paketu i da on zna gde je i logicki ce kazemo gde je covek to je to .... poz | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 4:53 am | |
| alo majmune sta umisljas ti picka ti materina ? Znaci vi ste njemu prijavili citiram "Igrac walkuje niz stepenice,sada je dole skrece desno u stek gadjaj ga,baci mu sad he" ? Ajde majmuncino pametna objasni mi kako ga je gadjao PRI WALKU U KRETNJI kod stepenica ? Jesi ti corav babojebcu mali ? Kakvo prijavljivanje pri walku majmun jedan ? Kakvo gadjanje kroz zid pri walku da ti jebem mater uhvaceni ste sa wh i tu mi dajete neka opravdanja,a niko da mi objasni ono sto sam pitao.A ne moze da se objasni jer ne postje sluske koje cuju walk i taj zid nije providan i mozes ti da prijavljujes koliko oces kad je taj igrac isao walk niz stepenice debilu mozgoloidni u wc solju bih te ubacio da si iz Srbije mamu ti jebem komplexiranu | |
|
| |
atroxmkd
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 5:11 am | |
| meni ti kazes da sam komplexiran , a vidi se sam koliko si se iskomplexirao kao drugo ja mislim da je zabranjeno psovanje po forumima. i treca stvar reko sam ti idi gledaj hltv , a i mindhack ti je reko prije nekoliko postova idi downloaduj od foresta pov i radi mu sa xspec ili sta vec da ima wh to je to zz gl hf (H) | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 5:16 am | |
| Ma zabranio bi ja tebi cs da igras.Ja i dalje cekam objasnjenje ? Ajde pro ? Daj mi objasnjenje poslednje situacije ? Gledao sam hltv niko nije bio u kuci tada niti je bio u medju,sta vise Nacho je bio na vagonu i busio zid kod 4ke ? A druga 2ica su bila u IN sajtu i ti sad meni oces da kazes da je neko prijavio ? Pa vi ste toliko nisko pali da vam se svi sa mog steam-a smeju,znate sta je steam jel tako ? Pa likovi sa kgb servera admini su gledali demo,mozes ti da kenjas za sta oces sine poslednja situacija te je izjebala i cao,clan citera ajde sad mrsh,a ako oces da se prepiremo oko cs-a dodji u Bg u kgb tacnije ispred kgb-a,najavi mi se ostavi mi ovde PM.Pa cu ti tamo objasniti kako se igra cs debilcino jedna | |
|
| |
MindhacK
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 7:02 am | |
| SVI TI SA TVOJI STEAM SU NOOBOVI, JER NISAM IMO WH... JOS JEDNOM NEKA ADMIN PREGLEDA CELI DEMO, ZNACI NEKO KO JE KOMPETENTAN DA PREGLEDA DEMO... A NE TI I... BTW NEKA ADMIN PREGLEDA CELI DEMO NE SAMO TAJ TRENUTAK NEGO CELI DEMO, TE 2 PRVA FRAGA NISU UOPSTE ZANIMLJIVA JER JE TO SASVIM NORMALNO, TO DRUGO JESTE SUMNJIVO ALI DA JE BILO WH UBILI BI TAJ LIK NA PLAVO PRVO, A NE DA UBIJE NAS DVOJCE....cekam odgovor admina | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 7:05 am | |
| Gledao sam i dd2 imas jako zanimljiva ubistva kroz dimnu kao ct sa awp msm ovako se nista ne vidi ali kad sam pogledao sa wh lele mnogo fino,onda drzanje nisana na tarabi i gledanje u tarabu ? Zasto bi neko ko igra 11 godina gledao u vrata na dd2 ? U njih ? Hmmmm.A to na trainu,da bas ciste siutacije,znas ima mnogo demo-a na ytube gde likovi rasaju galopiraju ulicu sa awp-om pritom ne overe nijedan stek nego direktno odu na taj zid tu.... I onda jos nisani lika kroz zid koji ide walk pa opali,pa ga omasi pa mu jos baci he.Ja msm da je ovde sve cisto bhahahaahaha | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 7:08 am | |
| Zasto bi ubio lika kod plave ? Kad je tvoj bio pored tebe i krenuo je overiti tu plavu sam je ovaj tvoj atroxmkd rekao da je ovaj krenuo overiti medju kod plave ? Zar ne ? Ili treba da ti citiram ? A kad bi ti ubio to kod plave tek bi onda bilo providno jer je decko cekao i stojao da vi dodjete,a ti si video da on ceka i da je tvoj vec krenuo ka njemu zar ne ? A ti meni jos nisi objasnio tu poslednju situaciju ? Samo mi pricas ove nebuloze oko neke kompetentnosti itd,kazem ti dodji u kgb da se malo igramo pucamo i to,da vidis koliko sam kompetentan mamu ti jebem | |
|
| |
MindhacK
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 7:09 am | |
| admin neka pregleda demo, a ne neki cvikeras pls | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 7:10 am | |
| cvikeras ? Jaoo molim te dodji u Bg da te sameljem od batina da vidis koji sam cvikeras molim te | |
|
| |
kalaN
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 7:24 am | |
| opusteno momci ... Mindhack go poznavam 10 godini , igramo zaedno mnogu vreme , vo nikoj slucaj ne bi igral ne dozvoleno ... znaci nema wh nema hack nema nisto , jas garantiram , ne pravete gluposti , atrox e dobra ekipa trenira i se trudi !
Pozdrav ! | |
|
| |
INGIZEEE
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 8:00 am | |
| - kalaN wrote:
- opusteno momci ... Mindhack go poznavam 10 godini , igramo zaedno mnogu vreme , vo nikoj slucaj ne bi igral ne dozvoleno ... znaci nema wh nema hack nema nisto , jas garantiram , ne pravete gluposti , atrox e dobra ekipa trenira i se trudi !
Pozdrav ! Cim kalan kaze da nema , onda nema wh caop0z ! bojane! Slobodno Lockuj temu! | |
|
| |
BOKS Administrator
Posts : 2877 Join date : 2009-10-07 Age : 30 Location : Kragujevac
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 8:02 am | |
| brate atrox sta vam je fora da dovedete vasu familiju na forum da pricaju nes da nemate i vcrs cu odgledam jos 1 demo sa x-specom i javljam swe na forum | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 8:02 am | |
| sinak odgledaj demo prvo i objasni mi poslednju situaciju pa mi onda reci da nema wh,a ne tamo neki da mi tvrdi.To sve rekla/kazala .Ewo ti na ytube demo fino sve pogledaj objasni mi poslednju situaciju od pocetka do kraja i ako budes mogao ja skidam kapu i kazem nema wh caoPoz | |
|
| |
trilogy4pride
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 8:04 am | |
| Taj kalan kad potvrdi sine spawn mu nije ravan hahahaaha dobra ti ta Ingizee xixiixi moze lock tema veceras,kad Admin pogleda sve opet i utvrdi isto bhahaa Vecaras pisanje po noobovima | |
|
| |
INGIZEEE
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 11:00 am | |
| Ne znam brate , ja msm da nema WallHack 98,9% sam siguran | |
|
| |
thundeR
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 11:43 am | |
| trilogy4pride da te pitam nesto... 1.Ako Mindhack imao wh zasto nije ga izbusio? ako je imao wh...video bi se na pov demo | |
|
| |
thundeR
| Subject: Re: atrox vs royal smoke Mon Sep 27, 2010 11:44 am | |
| btw. koj gubi ima pravo da se ljuti to e | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: atrox vs royal smoke | |
| |
|
| |