Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

sta sam ti reko sa njih???

Go down 
5 posters
AuthorMessage
ZeuS

ZeuS

sta sam ti reko sa njih??? Empty
PostSubject: sta sam ti reko sa njih???   sta sam ti reko sa njih??? Icon_minitimeTue Aug 10, 2010 2:34 pm

sam rek oda cebotovi praviti probleme? ti glory retardi ae bre znam ja botove smesnooo
Back to top Go down
step to gloryy

step to gloryy

PostSubject: Re: sta sam ti reko sa njih???   sta sam ti reko sa njih??? Icon_minitimeTue Aug 10, 2010 8:18 pm

MA DUVAS KURAC SABANE JEDAN RASPALI
MI SMO OVE LIKOVE CEKALI NA SERVERU DO 20:20 I ONDA POSLI KRETENU JEDAN RETARDIRANI.. I SUDIJA POSLE DAJE NEKI DRUGI IP..
I ZEUS KRETENCINO NEMOJ VISE DA ME NERVIRAS JEBEM TI MAMU U PICKU,ODRASTI DETE !
Back to top Go down
vexa

vexa

PostSubject: Re: sta sam ti reko sa njih???   sta sam ti reko sa njih??? Icon_minitimeTue Aug 10, 2010 9:48 pm

sto bre lazes da si bio na serveru kad sam ja sam bio na serveru ... nije ni sudija bio , niko ! samo ja ! ?
Back to top Go down
dfh TEAM

PostSubject: Re: sta sam ti reko sa njih???   sta sam ti reko sa njih??? Icon_minitimeWed Aug 11, 2010 3:24 am

step to gloryy wrote:
MA DUVAS KURAC SABANE JEDAN RASPALI
MI SMO OVE LIKOVE CEKALI NA SERVERU DO 20:20 I ONDA POSLI KRETENU JEDAN RETARDIRANI.. I SUDIJA POSLE DAJE NEKI DRUGI IP..
I ZEUS KRETENCINO NEMOJ VISE DA ME NERVIRAS JEBEM TI MAMU U PICKU,ODRASTI DETE !

Sry na spaamu al nzm ko je ovde dete,samo pogledaj svoj recnik Wink
Back to top Go down
guaraNNa(indijanaCacak)
Moderator
Moderator
guaraNNa(indijanaCacak)

PostSubject: Re: sta sam ti reko sa njih???   sta sam ti reko sa njih??? Icon_minitimeWed Aug 11, 2010 7:07 am

ALO NEMA PSOVANJA 
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: sta sam ti reko sa njih???   sta sam ti reko sa njih??? Icon_minitime

Back to top Go down

sta sam ti reko sa njih???
Back to top 
Page 1 of 1