Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

ok.............

Go down 
2 posters
AuthorMessage
ZeuS

ZeuS

ok............. Empty
PostSubject: ok.............   ok............. Icon_minitimeMon Aug 09, 2010 10:26 pm

vi ste jadni ali nema veze to sto sam napisao budzo mi smo jedini iz klana mislili smo na taj stari klan unique ne zna ni jednog igraca koji je sad u klanu...

ako vam je to jedini nacin da podjete onda stvarno smramota znaco SETTOGLORY vi ste sramota mislite da cete proci dalje s kim god da vas stave izgubicete jedino ako nesto ovako bude ili DW......

smesno sta radite znaci bolesna deca

unique je 84 god lik radi mislis da njega boli kurac ko je u klanu i dali ce da on igra neki cw...

(trazim da se ovi jadnici is set to glory sutnu s lige s njima cete imati samo probleme)

nema kod mene niko wh svi imaju steam sem uniquea rek osam 100 %
Back to top Go down
step to gloryy

step to gloryy

ok............. Empty
PostSubject: Re: ok.............   ok............. Icon_minitimeTue Aug 10, 2010 12:03 am

jesi sve rekao ?

sada pal1g
Back to top Go down
ZeuS

ZeuS

ok............. Empty
PostSubject: Re: ok.............   ok............. Icon_minitimeTue Aug 10, 2010 12:08 am

jesam nakazo ne idete dalje ne mozes na qrvu da prodjes
Back to top Go down
step to gloryy

step to gloryy

ok............. Empty
PostSubject: Re: ok.............   ok............. Icon_minitimeTue Aug 10, 2010 9:58 am

logout sa foruma molim te.
a sta cemo mi da uradimo to nije problem ? jebemtimaterkurvu poz
Back to top Go down
Sponsored content

ok............. Empty
PostSubject: Re: ok.............   ok............. Icon_minitime

Back to top Go down

ok.............
Back to top 
Page 1 of 1