Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Evo i ja da se umesam!

Go down 
4 posters
AuthorMessage
dnz_

dnz_

Evo i ja da se umesam! Empty
PostSubject: Evo i ja da se umesam!   Evo i ja da se umesam! Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 8:47 am

Znam da ne treba da se mesam ali moram! Oko cw-a dland vs KNS dajte meni demo ja cu mu odaradim BUSTED ODMA :@ PEK1LEE Decko pr0 od gajbe kad dodje u lan ne moze 3 da kill igrali su vs mog m1x klana ( LAN ) On decko nije mogao da se snadje dajte meni link hltva radim mu edit Smile

S postovanjem prema citerima dnz_
Back to top Go down
PEK1LEE

PostSubject: Re: Evo i ja da se umesam!   Evo i ja da se umesam! Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 2:00 pm

pitaj savketa, prospera & co. iz lan klana dal mogu lika da pogodim il ne Wink
Back to top Go down
fear1nja

PostSubject: Re: Evo i ja da se umesam!   Evo i ja da se umesam! Icon_minitimeSat Jul 24, 2010 5:42 pm

Pekile,protiv tebe sam igrao 20x u svojoj igrackoj karijeri,20x sam ti trazio demo,20x sam bivao ispaljen. Fanste! iz tmr-team-a... Nije problem,i bolji si i sve,samo me jednom ispostuj.
Back to top Go down
FakeR

FakeR

PostSubject: Re: Evo i ja da se umesam!   Evo i ja da se umesam! Icon_minitimeSun Jul 25, 2010 1:29 am

tjotja lik nece da dadne demo i ss . mrtvak .
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Evo i ja da se umesam!   Evo i ja da se umesam! Icon_minitime

Back to top Go down

Evo i ja da se umesam!
Back to top 
Page 1 of 1